Miquel Puig ambientando el cuento

Els premis literaris d’Alberic han encimbellat a Miquel Puig, juntament amb José Domínguez i Sebastià Bennasar. El Premi Rafael Comerge Dalmau, en la seua versió en valencià, ha sigut per a l’obra «de llegendes i reclams», de Miquel Puig, un promotor de la cultura i la llengua valenciana que ha desenvolupat diverses propostes didàctiques sobre oralitat i música.

El certamen que atorga els premis té com a fi la promoció de la literatura tant de narrativa en castellà com en valencià i poesia. Aquests premis literaris d’Alberic són, per la seua àmplia història, quasi 50 edicions, uns dels més importants que se celebren a nivell nacional i comptes amb participants de parla hispana de Sud-amèrica.

Miquel Puig és autor de l’obra «Betlem Petrie i els mites de la mediterrània» editada aquest mes de juny per l’Orquídia de Darwin. Aquest llibre narra les aventures de la jove arqueòloga en una ruta pel Mediterrani i les seues llegendes, en la qual a més descobrim l’agricultura mediterrània i la importància en l’alimentació sostenible.

Imatge. Il·lustració de Marina Pinilla del conte «Betlem Petrie i els mites de la medieterrània» del qual és autor Miquel Puig (Imatge: L’Orquídia de Darwin).

Compartir

Etiquetas:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X