cubiertas cuento personalizado

CONTES PERSONALIZATS

Vols que la teua filla o el teu fill, els teus nebots o néts siguen els protagonistes d’una bonica història? No pots imaginar les seues cares quan es veuen en el llibre: “sóc jo”

T’oferim un conjunt de contes de diferents temàtiques que pots personalitzar. Ideal, i alguna cosa diferent i original, per a regal d’aniversari i celebracions infantils.

Pots triar entre els títols existents. Incloem les cares dels protagonistes i els nom en el text, associats als personatges. En la història poden incloure’s diferents personatges: familiars o amics i amigues.

Si tens interès en un conte especial, ho podem crear per a tu, solament has de cridar-nos o enviar un email. T’informarem sense cap compromís.

Nuestras opciones

La pirata/el pirata + nom

Els protagonistes són uns pirates, que es troben una balena a la qual volen caçar. Els protagonistes salven balena, arriant la seua bandera pirata i espantant al caçabalenes.

La balena agraïda els regala el mapa d’un tresor que han de trobar. És un magnífic cofre amb contes i llibres per a llegir i aprendre moltes coses.

Edat: de 3 a 6 años

Cobertes: cartoné a color

Pàgines: 20

Interior: cuché mate a color

Mida: 22 x 31,80 cm.

Tiratge: desde 1 ejemplar.

Idioma: castellano o valenciano

El tren de + nom

En construcció

Edat: de 3 a 6 anys

Cobertes: cartoné a color

Págines: 20

Interior: cuché mate a color

Mida: 21 x 29 cm.

Tiratge: des d’1 exemplar.

Idioma: castellà o valencià