EDUCANT EN SOSTENIBILITAT I VALORS

L’editorial és una simbiosi de professionals de la biologia, l’educació, la literatura, el medi ambient, dissenyadores, il·lustradors… Ens agrada compondre històries, les expliquem, les escrivim i juguem amb elles en tallers per a grups. A més, comptem i volem comptar amb autors que tingues les mateixes inquietuds i el desig d’ajudar a educar per a la sostenibilitat i els valors humans.

Treballem en educació ambiental i desenvolupament sostenible amb adults, i especialment amb xiquets, des de 1985. En aquest sentit ens consideren pioners, i podem dir que L’Orquídia de Darwin, nascuda en 2008, és la primera editorial amb aquest enfocament específic. A més, som la primera editorial certificada com a empresa d’Economia del Bé Comú (EBC).

quienes somos editorial

Des del principi, amb els primers contes, connectem amb mares, pares, professores, professors, famílies i moltes entitats que volien, com nosaltres, fer «coses» per millorar el món i oferir als nostres fills i filles un complement d’oci diferent.

Com veus, en L’Orquídia de Darwin publiquem i produïm llibres per a l’educació ambiental i el desenvolupament sostenible. Les històries que contem emocionen, diverteixen, entretenen, construeixen… però també aborden els diferents Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS).

Creiem en els llibres, en què la lectura i els relats atresoren les vivències que, des que ens reuníem entorn al foc o en el teler, ens han fet i ens fan humans.

Sabem que l’art és una eina meravellosa per a aconseguir-lo: la literatura, la il·lustració, el teatre, la música i altres formes de creació. Amb elles, senzillament, volem participar per a portar a la societat coneixement i valors en els quals creem: respecte per la naturalesa, per la història, per les cultures i per les persones.

Per a això L’Orquídia de Darwin.

Vols saber per què li vam posar aquest nom?