EDUCANT EN SOSTENIBILITAT I VALORS

Som un equip amb formació en diferents camps (biologia, educació, medi ambient, història, disseny…) que treballem al medi ambient, història i cultura. Ens agrada compondre històries, les contem i les escrivim. Sempre amb la base del coneixement i la interpretació de les nostres experiències.

A més, volem comptar amb autors i autores que tinguen les mateixes inquietuds i el desig d’ajudar a educar per a la sostenibilitat i els valors humans.

quienes somos editorial

Alguns, els més majors, treballem en educació ambiental amb adults, i especialment amb xiquets i xiquetes, des de 1985. En aquest sentit ens consideren pioners.

Des del principi, amb els primers contes, connectem amb mares, pares, professores, professors, famílies i moltes entitats que volien, com nosaltres, fer “coses” per millorar el món i oferir als nostres fills i filles un complement d’oci diferent.

Amb L’Orquídia de Darwin ens plantegen ajudar a que els més menuts, i també els majors, descobrisquen que hi ha moltes coses precioses en el món que val la pena conéixer, de les que gaudir i que, per tant, cal conservar.

Estem convençuts que l’art és una eina meravellosa per a aconseguir-ho: la literatura, la il·lustració, el teatre, la música i altres formes de creació. Amb elles, senzillament, ens agradaria ajudar-te a fer arribar a les teues filles i fills els coneixements i valors en els quals creiem: respecte per la natura, per la història, per les cultures i les persones.

Per això l’Orquídea de Darwin.

Vols saber per què li vam posar aquest nom?