EDUCANT EN SOSTENIBILITAT I VALORS

quienes somos editorial

Som un equip amb formació en diferents camps (biologia, educació, medi ambient, història, disseny…) que treballem desenvolupament sostenible, al medi ambient, història i cultura. Ens agrada compondre històries, les expliquem i les escrivim. Sempre amb la base del coneixement i la interpretació de les nostres experiències. A més, comptem i volem comptar amb autors i autores que tingues les mateixes inquietuds i el desig d’ajudar a educar per a la sostenibilitat i els valors humans.

Des del principi, amb els primers contes, connectem amb mares, pares, professores, professors, famílies i moltes entitats que volien, com nosaltres, fer «coses» per millorar el món i oferir als nostres fills i filles un complement d’oci diferent.

Amb l’Orquídia de Darwin, ens plantegem ajudar al fet que els més xicotets, i també els majors, descobrisquen que hi ha moltes coses precioses en el món que val la pena conéixer, gaudir i, per tant, conservar. Que descobrisquen que un món sostenible és possible que gaudir i que, per tant, cal conservar.

I, per descomptat i és evident, estem convençuts que l’art és una eina estupenda per a aconseguir-lo: la literatura, la il·lustració, el teatre, la música i altres formes de creació. Amb elles, senzillament, ens agradaria ajudar conéixer el meravellós del nostre món i a despertar els valors en els quals creem: respecte per la natura, per la història, per les cultures i per les persones.

Per això l’Orquídea de Darwin.

Vols saber per què li vam posar aquest nom?