prueba-separador-libros

L’orquídia de Darwin t’ofereix un conjunt de contes de diversa temàtica. Són contes d’educació ambiental, per a ajudar-te a que les teues filles i fills aprenguen a respectar i gaudir de la natura i de la cultura. A que troben un espai d’oci formatiu i divertit amb la lectura.

Les històries que ací contem despertaran la seua curiositat i estan repletes de valors humans, però també d’aventures emocionants.

NOVETATS EN LLIBRES

Els nostres últims contes

ÚLTIMES NOTICIES

Víctor Benlloch guanyador de l’I Concurs de Contes per a l’Educació Ambiental de Natura i Cultura
L’I Premi de Contes per a l’Educació Ambiental, atorgat per l’editorial de Natura i Cultura
Llegeix més
L’ONG Childs Rights presenta el llibre «mirades lluminoses»
Aquest pròxim dijous 13 de desembre, Christiane Grey, fundadora de l’ONG Childs Rights,  presentarà en la Real Acadèmia de la […]
Llegeix més
I Festival i fira del llibre il·lustrat del 14 al 16 de desembre
I Festival i fira del llibre il·lustrat del 14 al 16 de desembre: un punt de trobada per a la […]
Llegeix més
I Concurs de Poesia per a l’Educació Ambiental i la Sostenibilitat
I Concurs de Poesia per a l'Educació Ambiental.S'atorgarà un premi de 600 € a l'obra guanyadora
Llegeix més

ELS NOSTRES PERSONATGES

Coneix els protagonistes de les nostres històries i troba tots els seus llibres

COL·LECCIONS

Col·leccions de contes relacionats per temàtica, per a aprendre diversos valors.

La Comarca Fungi

És una col·lecció d’històries per a les lectores i els lectors més joves, els protagonistes són uns bolets molt humans. Pensada perquè els més xicotets aprenguen i coneguen els bolets i el món de la micologia. Els personatges estan inspirats en les diferents espècies i les seues característiques. La narració té com a principi la conservació i el respecte de la natura.

aventuras belen

Les aventures de Belén

Belén és una jove del nostre temps, amb amics i companys de diferents països. La seua passió i el seu treball, l’arqueologia, li porten a recórrer i a viure aventures per tot el món. Els contes, cada aventura, aborden una temàtica històrica i del patrimoni cultural: els visigots, Egipte, les tribus d’Àfrica, l’horta valenciana… relats amb activitats per a joves a partir de 9 a 14 anys.

AUTORS & AUTORES

Coneix als qui escriuen i il·lustren les històries de l'Orquídia de Darwin

Albano López

Albano López. Biòleg, treballa en educació ambiental i medi ambient des de 1986. Professor en cursos d’educació ambiental i medi ambient, articulista en diferents revistes i periòdics.

Marina Pinilla

Marina Pinilla és dissenyadora gràfica i il·lustradora. Graduada en Disseny en la facultat de Belles arts de la Universitat Complutense de Madrid en 2015, ampliant la seua formació en il·lustració en la Universitat Politècnica de València.

Davíd López Ribes

Pintor i artista multidisciplinari, format en la UPV de València, a París i en la School of Visuals Arts de Nova York. Premi Acadèmies Pontifícies en 2012. Ha exposat, entre uns altres, en el IVAM, a Madrid, París, Califòrnia i Lisboa.

Álvaro Terrones

Il·lustrador i artista. S’inicia en les arts gràfiques aplicades al llibre i en la Facultat de Belles arts de València arranca el projecte orientat a l’art d’acció. Actualment resideix a Alemanya on treballa en col·laboració amb altres artistas.

T'agradaria formar part de L’Orquídia de Darwin?

Busquem autors i autores que compartisquen la nostra filosofia

X