prueba-separador-libros

L’Orquídia de Darwin t’ofereix contes i àlbums il·lustrats per a l’educació ambiental i el desenvolupament sostenible, per a ajudar-te al fet que les teues filles i fills,  o el teu alumnat, aprenguen a gaudir de la naturalesa i de la cultura i a respectar-les. Estem convençuts que la lectura ofereix un espai d’oci divertit, formatiu i enriquidor.

Les històries que ací es conten despertaran la seua curiositat i estan repletes de valors humans, però també d’aventures emocionants.

ÚLTIMES NOTÍCIES

Tallers d’educació ambiental en la Trobada d’Escoles en Valencià de Xirivella.
Trobades d'Escoles en Valencià en Xirivella con la participación de Natura y Cultura y la editorial La Orquídea de Darwin.
Llegeix més
Jornades d’emergència climàtica: de la sensibilització a l’acció.
Actividades y entidades en las jornadas de emergencia climática organizadas por el CEFIRE - CTEM con la participación de Natura y Cultura y la editorial La Orquídea de Darwin
Llegeix més
El poemari Plou cendra des d’ahir en el Festival de Poesia de Maó.
Programa del Festival de Poesía de Mahón en el que participa Ramon Guillem con poemas del libro Plou cendra des d'ahir de la Editorial La Orquídea de Darwin
Llegeix més
No Products
No Products

ELS NOSTRES PERSONATGES

Coneix als protagonistes dels històries i troba tots els seus llibres

COL·LECCIONS

Col·leccions de contes amb personatges i les seues aventures

La comarca Fungi

Les protagonistes són uns bolets molt humans i altres curiosos personatges del bosc. Aventures divertides per a conéixer els bolets, els animals i les plantes del bosc i promoure el respecte per la naturalesa. Per als més xiquets.

Aventures de Belén Petrie

Belén és una jove del nostre temps. La seua passió i el seu treball, l’arqueologia, li porten a recórrer i a viure aventures per tot el món. Els contes aborden temes històrics i del patrimoni cultural. De 9 a 14 anys.

La Doctora Residu

Contes que aborden la problemàtica ambiental dels residus: *RSU, contaminació, canvi climàtic… les causes i les solucions des d’un consum responsable. De 6 a 9 anys.

AUTORS & AUTORES

Coneix als qui escriuen i il·lustren les històries de l'Orquídia de Darwin

Albano López

Albano López. Biòleg, treballa en educació ambiental i medi ambient des de 1986. Professor en cursos d’educació ambiental i medi ambient, autor de contes infantils sobre medi ambient i articulista en diferents revistes i periòdics.

Albert Hernàndez

Narrador, dramaturg i poeta, amb una trentena d’obres, ha rebut diversos premis. Les seues obres, publicades per importants editorials, estan dirigides a adults: Temps de fang, El tango de l’anarquista o La ciutat de les flors… y al público infantil y juvenil. Entre sus cuentos: Toli, el gosset invisible; Estiu a la Albufera; El capitán Pèrtil i El Senyor del Castell.

Miquel Puig

Maestro, escriptor i narrador. Autor de Els mons de Laia, Llampuga, llampega y Un pont de plata, i de les propostes didàctiques: Done’m l’asguilando, El xiquet de la Ribera y La Caixa de la por. Premio Llegir per l’article Llegir per viure (2018). Formador del professorat sobre l’imaginari valencià. És coautor del projecteIaieries i col·laborador de Dani Miquel. Treballa amb xiquets, joves i adults per a recuperar a oralitat mitjançant la literatura popular.

Marina Pinilla

Marina Pinilla és dissenyadora gràfica i il·lustradora. Graduada en Disseny en la facultat de Belles arts de la Universitat Complutense de Madrid en 2015, ampliant la seua formació en il·lustració en la Universitat Politècnica de València.

T'agradaria formar part de l'Orquídia de Darwin?

Busquem autors que compartisquen la nostra filosofia

X