prueba-separador-libros

L’orquídia de Darwin t’ofereix un conjunt de contes de diversa temàtica. Són contes d’educació ambiental, per a ajudar-te a que les teues filles i fills aprenguen a respectar i gaudir de la natura i de la cultura. A que troben un espai d’oci formatiu i divertit amb la lectura.

Les històries que ací contem despertaran la seua curiositat i estan repletes de valors humans, però també d’aventures emocionants.

ÚLTIMES NOTICIES

El cuento «El arbolito que quería crecer» se presenta en formato orquestal
Natura i Cultura i l'Orquestra Infantil i Juvenil Scordae presenten aquests dies la narració del conte L’arbret que volia créixer
Llegeix més
L’ajuntament de Massanassa organitza la III Fira Educativa, per a donar a conéixer els recursos locals a la població.
Tallers, jocs, contacontes i actuacions musicals per a la població infantil de 2 i 16 anys
Llegeix més
Natura i Cultura participa en la II Gala Intercomparsa Catarroja, a favor d’APAMI, en el TAC, amb el conte «L’arbret que volia créixer».
II Gala Benèfica organitzada a favor de l'Associació de Persones amb Diversitat Funcional APAMI
Llegeix més
Víctor Benlloch guanyador de l’I Concurs de Contes per a l’Educació Ambiental de Natura i Cultura
L’I Premi de Contes per a l’Educació Ambiental, atorgat per l’editorial de Natura i Cultura
Llegeix més

ELS NOSTRES PERSONATGES

Coneix els protagonistes de les nostres històries i troba tots els seus llibres

COL·LECCIONS

Col·leccions de contes relacionats per temàtica, per a aprendre diversos valors.

La Comarca Fungi

És una col·lecció d’històries per a les lectores i els lectors més joves, els protagonistes són uns bolets molt humans. Pensada perquè els més xicotets aprenguen i coneguen els bolets i el món de la micologia. Els personatges estan inspirats en les diferents espècies i les seues característiques. La narració té com a principi la conservació i el respecte de la natura.

aventuras belen

Les aventures de Belén

Belén és una jove del nostre temps, amb amics i companys de diferents països. La seua passió i el seu treball, l’arqueologia, li porten a recórrer i a viure aventures per tot el món. Els contes, cada aventura, aborden una temàtica històrica i del patrimoni cultural: els visigots, Egipte, les tribus d’Àfrica, l’horta valenciana… relats amb activitats per a joves a partir de 9 a 14 anys.

AUTORS & AUTORES

Coneix als qui escriuen i il·lustren les històries de l'Orquídia de Darwin

Albano López

Albano López. Biòleg, treballa en educació ambiental i medi ambient des de 1986. Professor en cursos d’educació ambiental i medi ambient, articulista en diferents revistes i periòdics.

Marina Pinilla

Marina Pinilla és dissenyadora gràfica i il·lustradora. Graduada en Disseny en la facultat de Belles arts de la Universitat Complutense de Madrid en 2015, ampliant la seua formació en il·lustració en la Universitat Politècnica de València.

Davíd López Ribes

Pintor i artista multidisciplinari, format en la UPV de València, a París i en la School of Visuals Arts de Nova York. Premi Acadèmies Pontifícies en 2012. Ha exposat, entre uns altres, en el IVAM, a Madrid, París, Califòrnia i Lisboa.

Álvaro Terrones

Il·lustrador i artista. S’inicia en les arts gràfiques aplicades al llibre i en la Facultat de Belles arts de València arranca el projecte orientat a l’art d’acció. Actualment resideix a Alemanya on treballa en col·laboració amb altres artistas.

T'agradaria formar part de L’Orquídia de Darwin?

Busquem autors i autores que compartisquen la nostra filosofia

X