Els contes per a l’educació ambiental de l’Orquídia de Darwin es presenten en la Fira Internacional del Llibre, Liber 19.

Natura i Cultura va presentar el projecte editorial l’Orquídia de Darwin en la Fira Internacional del Llibre LIBER19, celebrada a Madrid entre el 9 i l’11 d’octubre. L’editorial va disposar d’una zona de reunions i un expositor que van estar patrocinades per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, sota l’organització de l’Associació d’Editors del País Valencià.

Es van presentar els relats d’educació ambiental: La doctora Residu, sobre la gestió dels RSU L’amenaça terrestre, amb temàtica relativa a l’aigua El meu amicHemidactylus, que versa sobre la biodiversitat i les xarxes d’alimentació El tresor de Gerticossobre el patrimoni històric i els visigots.

 

Foto: Albano López, editor de la col·lecció de contes per a l’educació ambiental en l’estand de la Generalitat Valenciana (Foto: Natura i Cultura).

 

Durant els tres dies de la fira, l’editorial va presentar a distribuïdors nacionals i internacionals els cinc relats citats, amb els quals compte en aquest moment, així com el projecte editorial i els treballs en preparació tant en format compte com en format àlbum il·lustrat que estaran disponibles en 2020.

D’altra banda, Albano López ha assistit i ha participat en diferents taules redones, especialment dues relacionades amb els «Objectius de Desenvolupament Sostenible» i una en la qual es va treballar sobre el «llenguatge Inclusiu». Aspectes de gran interés per a l’editorial Natura i Cultura, per la seua vinculació amb la temàtica ambiental i de desenvolupament sostenible.

Compartir

Etiquetas:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X