Ganadores premio EAR Generalitat Valenciana 2020

Ahir va tindre lloc el lliurament de premis de la II edició dels Premis EAR per l’Educació Ambiental en el Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana. L’acte va ser inaugurat per la Directora General de Canvi Climàtic, Celsa Monrós, acompanyada per Anna Pons directora del CEACV.

Per part seua, la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica, i Transició Ecològica, Mireia Mollá, que va estar present en l’acte va destacar en les seues paraules al públic assistent, que «l’educació ambiental és un dels pilars per a construir una societat més ètica i abordar la greu situació climàtica».

Els premis reconeixen la labor d’educació ambiental a la Comunitat Valenciana a centres educatius, associacions, equipaments, entitats locals i empreses.

Premis EAR Orquídea de Darwin

Imatge: fotos de l’acte de lliurament dels II Premis EAR per l’Educació Ambiental. Natura i Cultura va obtindre el premi en la categoria d’empresa d’educació ambiental.

Enguany els guardons han sigut per a: l’IES Maestrat, l’associació Bioagradables, l’equipament Bosco de Salesionos de Godelleta, la fundació València Clima i Energia de l’ajuntament de València, i Natura i Cultura que va rebre el premi en la categoria d’empresa. Natura i Cultura és l’entitat que dirigeix l’editorial L’Orquídia de Darwin, especialitzada en educació ambiental.

A l’acte van assistir Albano López i Sandra López en representació de l’equip de Natura i Cultura, que va rebre el guardó per la seua trajectòria de 30 anys treballant per l’educació ambiental a la Comunitat Valenciana.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X