Ahir dissabte va tindre lloc en el Teatre Auditori de Catarroja (TAC) la II Gala Benèfica organitzada per Intercomparsa Catarroja a favor de l’Associació de Persones amb Diversitat Funcional APAMI. Una entitat que treballa per a ajudar persones amb diversitat funcional i a les seues famílies, i compta amb un equip de professionals que ofereixen orientació laboral i formació. L’associació permet connectar amb amics i amigues i compartir bons moments i experiències, i realitzar tallers creatius, així com treballar les habilitats personals i socials, millorant l’atenció i la memòria.

Foto: Soraya Valiente durant la presentació del conte «L’arbret que volia créixer» en en Teatre Auditori de Catarroja durant la gala d’APAMI i xicotet expositor amb contes de la col·lecció L’Orquídia de Darwin(Fotos: Natura i Cultura).

 

Natura i Cultura va col·laborar amb l’entitat aportant el 20% de la venda dels contes que es va realitzar durant l’esdeveniment, així com amb la pròpia representació del conte «L’abret que volia créixer, coordinadora d’activitats del projecte d’educació ambiental a través de l’art: l’Orquídia de Darwin.

A la Gala va assistir nombrós públic, amb un ple total del TAC, i a més del conte van haver actuacions musicals, teatre, playback i la participació de grups de ball i dansa.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X