Aquest dissabte s’ha estrenat, en el Espai Obert II de la Fira del Llibre de València, la narració del conte L’arbret que volia créixer. La narració a càrrec d’Esther Aguado —que ha adaptat el text— ha estat acompanyada i ambientada per l’orquestra de cambra infantil i juvenil Scordae, amb arranjaments i direcció d’Amparo Aguado.

L’escenari s’ha decorat amb un teló representant un gran bosc, base del conte de l’arbret, que ha volgut transmetre al públic la importància dels ecosistemes forestals, especialment en aquests moments de canvi climàtic i amb gran problemàtica en relació als recursos hídrics. El conte acosta al concepte de sostenibilitat i de la importància del coneixement de la societat per a fer realitat la conservació de l’entorn natural.

Foto: L’orquestra juvenil Scordae durant la narració musical del conte L’arbret que volia créixer (Foto: Natura i Cultura).

 

L’activitat organitzada en el marc dels concerts i espectacles musicals de la Fira del Llibre, ha estat patrocinada pel Gremi de Llibrers de València. El Espai Obert II, ha acollit a més de 200 persones, pares, mares, avis i joves que ha pogut accedir a un recurs d’oci poc freqüent com és la narració d’un conte amb acompanyament musical.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X