Dissabte passat va tindre lloc la celebració d’una jornada de convivència amb motiu del Dia Internacional de la Família sota el lema “Vine a familiaritzar-te”. Més de 100 famílies es van donar cita en el pavelló Anabel Medina de Torrent per a compartir un matí d’activitats i tallers, en la qual no va faltar la literatura, la música, la globoflèxia o els castells inflables.

L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, va acudir a la cita acompanyada per la delegada de Família, Mª Carmen Benavent, i altres membres de la corporació municipal. L’alcaldessa va realitzar un recorregut per totes les activitats que tenien lloc al parc del poliesportiu, des d’un grup de gent tocant els tambors fins a un contacontes amb marionetes.

En finalitzar les activitats es van sortejar 50 contes de «L’arbret que volia créixer» entre els més xicotets. L’alcaldessa i la delegada van fer lliurament dels contes a tots els xiquetes i xiquetes que es disposaven enfront del xicotet escenari mentre els seus pares els animaven a la lectura. Per a posar fi a l’acte es van soltar desenes de globus dels quals penjaven cartellets amb desitjos que els xiquets havien penjat prèviament.

En l’esdeveniment van participar entitats com l’Associació Valenciana de la Família i Famílies Nombroses (AVAFAM) o l’Associació Familiar TDAH, que, per a orientar a les famílies amb algun membre que patisca de malalties del cor, van voler acostar-se fins a Torrent per a donar-se a conéixer en un entorn propici.

 

Foto: Amparo Folgado i Mari Carmen Benavent, al costat d’alguns dels xiquets i xiquetes que van participar en les activitats i van rebre el conte (Foto: ajuntament de Torrent). 

El Dia Internacional de la Família és l’ocasió propícia per a promoure la conscienciació i un millor coneixement dels processos socials, econòmics i ambientals. El Dia Internacional de la Família de les Nacions Unides ha inspirat una sèrie d’actes de sensibilització, entre els quals destaca la celebració d’aqueixos dies en el pla nacional. En nombrosos països, aqueix dia ofereix una oportunitat per a posar en relleu els diferents àmbits d’interés per a les fa

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X