Els arbres i els boscos són fonamentals per a l’equilibri natural, la qualitat de vida de les persones i per al desenvolupament sostenible dels nostres territoris. L’ajuntament de Sedaví, va celebrar el dia de l’arbre oferint a més de 100 escolars del municipi una jornada formativa, amb tallers i jocs, en els quals van aprendre la importància i les raons per les quals conservar els nostres boscos. Els tallers van ajudar a conèixer, de forma amena i divertida, els animals que viuen en el bosc, els usos i beneficis que ens ofereix i l’edat dels arbres, entre altres aspectes.

El matí va finalitzar amb el relat del conte “L’arbret que volia créixer”. Una història on el protagonista, un xicotet roure, acaba descobrint el seu gran valor. Encara que per a aconseguir-ho ha de superar alguna prova. La història parla de la importància que té el coneixement i la saviesa per a fer un ús sostenible dels recursos.

L’alcalde de Sedaví, Ferrán Baixauli, va manifestar que l’educació ambiental en l’àmbit forestal és fonamental ja que són les persones la que major responsabilitat tenen en els incendis i els problemes que afecten als nostres boscos.

Escolares participando, durante la celebración del día del árbol en Sedaví, en el cuentacuentos “El arbolito que quería crecer” (Foto: Natura y Cultura).

Compartir

Etiquetas:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X