Ruinas misteriosas como los cuentos de la Orquídea de Darwin

Els dies 25 i 26 de setembre tindrà lloc, en un escenari meravellós, el Monestir de Santa Maria de la Valldigna la I Fira d’editorials independents i de proximitat de la Valldigna: La Vall dels Llibres. És una iniciativa de la Mancomunitat de la Valldigna i de l’editorial Lletra Impresa Edicions. Compta amb la col·laboració de l’Institut Alfons el Magnànim.

L’objectiu de la Fira és promocionar la lectura en valencià i els llibres publicats per editorials independents professionals i de proximitat. Una manera d’afavorir un model editorial sostenible i impulsar l’economia del nostre territori.

Durant el cap de setmana es compta amb un interessant programa amb quaranta-cinc activitats que es duran a terme simultàniament en tres escenaris: presentacions de llibres, converses entre autors/es, xarrades, taules redones, concerts, contacontes, tallers infantils, activitats per a la joventut, un espectacle de dansa, entre altres actuacions. A més, ha previst el lliurament d’un premi a una entitat o a una personalitat la trajectòria professional de la qual s’haja centrat en la promoció de la lectura en valencià.

PROGRAMA punxa ací

 

Imatge. Il·lustració dels llibres protagonistes en La Vall dels Llibres, d’Albert Hernàndez i Jesús Padilla, de Just.RR i de Miquel Puig i Marina Pinilla (Imatge: L’Orquídia de Darwin).

L’editorial L’Orquídia de Darwin participarà de manera activa, disposant un estand on es podran adquirir els diferents contes d’educació ambiental, la línia en la qual és especialitzada l’editorial. D’altra banda, el públic interessat en la lectura de contes orientats a la sostenibilitat i el medi ambient podrà conéixer detalls sobre els últims treballs publicats.

Programa de l’Orquídia de Darwin en la Fira

El dissabte 25, a la sala capitular, a les 11.30 h tindrà lloc la presentació del conte d’Albert Hernàndez Toli, el gosset invisible. Un viatge solidari, un conte entranyable i humà il·lustrat per Jesús Padilla. El diumenge 26, també a la sala capitular, Justo.RR realitzarà a les 11.00 un taller infantil basat en l’àlbum il·lustrat, del qual és autor, Per a què serveix un paraigua, llibre que introdueix el concepte d’economia circular amb una història preciosa per als més xicotets. En finalitzar la vesprada, 19.00 h, Miquel Puig, farà una lectura del llibre Betlém Petrie i els mites de la mediterrània, il·lustrat per Marina Pinilla. Tot seguit es presentarà el llibre i l’aventura de la seua creació, on es combinen la mitologia, les llegendes, el mediterrani i els secrets de l’alimentació sostenible. Les diferents activitats estaran acompanyades per l’editor i especialista en medi ambient Albano López.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X