manual desarrollo sostenible

L’ajuntament de El Perelló va presentar recentment el Manual de bones pràctiques ambientals del Perelló. L’alcalde de la localitat, José Miguel *Fos, i la tinenta d’alcalde Dolores Simón, van donar la benvinguda al públic assistent i van ressaltar la importància d’orientar el municipi cap a la sostenibilitat. Agraint a la Diputació de València, el suport i col·laboració. La publicació s’ha realitzat en el marc del projecte d’Agenda Local 21 de la localitat.

Després de la presentació, el director tècnic de l’Agenda Local 21, Albano López, va detallar els continguts del manual. D’altra banda, va assenyalar la importància que té que la ciutadania s’implique en els projectes de desenvolupament sostenible. Visibilitzant la necessitat d’incorporar, a la vida diària, les accions senzilles que es recullen en el manual.

 

manual bones practiques ambiéntala

Foto: Coberta i pàgines del Manual de bones pràctiques ambientals del Perelló, elaborat des de l’àrea tècnica i editorial de Natura i Cultura (Foto: Natura i Cultura).

 

Característiques del manual.

El manual consta de 48 pàg. Inclou informació clara i infografies, realitzades per l’àrea editorial de Natura i Cultura —L’Orquídia de Darwin—. Ha comptat amb l’assessorament de l’àrea tècnica que ha realitzat l’Agenda Local 21. El llibre es dirigeix a tots els públics. Mostra les accions a realitzar en la llar —en relació als residus, l’aigua o l’energia—, en la via pública —sobre la mobilitat, el soroll o el respecte als espais comuns—, a la platja i en el desenvolupament de l’activitat agrícola.

El llibre, elaborat íntegrament per Natura i Cultura,està editat i patrocinat per la Diputació de València, dins del marc de suport a les Agendes Locals 21. Pretén ser un suport per a la ciutadania interessada a fer del Perelló un lloc per a viure feliçment hui i en el futur, per a impulsar el desenvolupament sostenible. Les recomanacions que proposa són senzilles, clares i justificades, però importants per al medi ambient, la convivència i també per a l’economia domèstica. Només requereix canviar alguns hàbits i pensar en clau de futur.

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X