Arranca el projecte educatiu, cultural i d’animació lectora DE VIVA VEU. El termini d’inscripció s’inicia hui 15 d’octubre i finalitzarà el 31 de gener de 2022. Tota la informació: objectius, entitats implicades, ajuntaments, categories, lectures, participants, condicions i terminis els poden trobar punxant ací.

El projecte es fonamenta en activitats associades a la «lectura en veu alta» i ajuda a potenciar l’hàbit lector entre la població. La línia de treball principal cada any és el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta. A més aquest projecte planteja diversos cursos, activitats i tallers que donen suport a l’activitat lectora en veu alta. Aquesta iniciativa es desenvolupa des de 2014 per FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura amb el suport de Feets Gestió de Projectes SL, que coordina l’Oficina Tècnica i l’organització. També es compta amb la col·laboració de Caixa Popular, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, Sempre Teua i Llegim.

 

Imatge. Contes recomanats per a la lectura en 5é i 6é, entre els quals destaca Betlem Pertie i el mites de la Mediterrània. (Foto presa de web devivaveu.es).

 

Entre les lectures recomanades per a enguany es troba en el grup «Blavets Local / Final: 5é i 6é de primària el llibre Betlem Pertie i els mites de la Mediterrània de Miquel Puig, il·lustrat per Marina Pinilla i editat per l’Orquídia de Darwin. Un llibre d’aventures que ens acosta a la mitologia, els monstres, les llegendes i la cultura comuna del Mediterrani i, a més, ens descobreix els secrets de l’alimentació saludable. Més informació sobre el llibre punxa ací.

Imatge. Mapa de la ruta que realitza Betlem durant la seua aventura (Foto: Natura i Cultura).

 

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X