El projecte de reforestació, patrocinat per Red Eléctrica i realitzat per Natura i Cultura, finalitza amb el conte El arbolito que quería crecer.

Una vintena de xiquets i xiquetes i els seus familiars, van gaudir del conte El arbolito que quería crecer, després de l’activitat de plantació patrocinada per Red Eléctrica de España en una zona que va patir un incendi a Gilet (València). L’acció s’emmarca, com un programa d’educació ambiental i sensibilització, dins de les activitats de RSC que l’entitat desenvolupa.

Grup familiar durant l’activitat de reforestació d’una zona cremada (Foto: Natura i Cultura).

 

Durant l’activitat de reforestació, tant majors com a xicotets van aprendre sobre el bosc mediterrani i la necessitat de col·laborar en la seua conservació. Van conèixer la problemàtica dels incendis, com afecten als ecosistemes i a la seua biodiversitat, i en particular van descobrir la importància de la vegetació per a conservar el sòl, que és un element fonamental en els nostres ecosistemes forestals i del que freqüentment ens oblidem.

 

Les famílies participants després de l’acció de plantació en una zona adequada per a no interferir en l’ecosistema en recuperació (Foto: Natura i Cultura).

 

L’activitat es va emmarcar en un projecte més ampli desenvolupat per l’àrea d’enginyeria de Natura i Cultura, que va suposar la formació i contractació d’estudiants de l’àmbit forestal per a la recuperació d’un espai que va patir un important incendi. En el projecte l’àrea d’educació ambiental va assumir la part de sensibilització de les famílies de Red Eléctrica i l’activitat infantil del contacontes.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X