El conte «L’arbret que volia créixer» es presenta en format orquestral en el Centre Ambiental el Vedat i en la 54 Fira del Llibre de València.

Natura i Cultura i l’Orquestra Infantil i Juvenil Scordae presenten aquests dies la narració del conte L’arbret que volia créixer, dins del projecte d’educació ambiental a través de l’art: L’Orquídia de Darwin, que dóna nom a la col·lecció de contes infantils.

L’actuació tindrà lloc el dissabte 27 d’abril a les 18.00 hores en el Centre Ambiental el Vedat (Torrent), amb entrada gratuïta per a tots els públics, i el dissabte 4 de maig a les 12.30 hores en la 54 Fira del Llibre de València, en el Espai Obert II, dins de la secció concerts i espectacles musicals, programats a la Feria del Llibre de València.

Foto: L’Orquestra Infantil i Juvenil Scordae durant els assajos per a la presentació del conte d’educació ambiental (Fotos: Natura i Cultura).

El programa està inclòs en el projecte editorial i d’educació ambiental a través de l’art: L’Orquídia de Darwin, en el qual participen Natura i Cultura i l’Orquestra Infantil i Juvenil Scordae, de la qual és coordinadora Isabel Navalón. Els arranjaments i direcció de l’orquestra són d’Amparo Aguado i la narració i adaptació del text d’Esther Aguado.

L’activitat amb concert s’ofereix a entitats que vulguen treballar l’educació ambiental en l’àmbit forestal i de la sostenibilitat, sota la perspectiva de l’art i la lectura.

Pots veure vídeos dels assajos en: https://youtu.be/i6Nh3Pi2qXE

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X