Diumenge passat 14 d’abril la Regidoria d’Educació de l’ajuntament de Massanassa va organitzar la tercera Fira Educativa en la Plaça de les Escoles Velles. Una jornada lúdica i de convivència amb activitats —tallers, jocs, contacontes i actuacions musicals— per a la població infantil de 2 i 16 anys.

Natura i Cultura va participar en la fira oferint al públic infantil, i també a les seues mares i pares el conte «L’arbret que volia créixer», per a complementar el contacontes, els participants van realitzar un taller d’animació a la lectura, redactant i il·lustrant el seu propi conte.

Foto: Tècniques de Natura i Cultura en l’estand presentant la col·lecció de contes de l’Orquídia de Darwin i l’oferta d’activitats per a centres educatius de primària i secundària (Fotos: Natura i Cultura).

A més de la col·lecció de contes i els tallers EDUCAR-TE, des de Natura i Cultura es van presentar les activitats i programes per a centres educatius, entre ells les eixides ambientals, els programes d’educació forestal, les campanyes de gestió de matèria orgànica i el projecte Escola d’Emprenedors Sostenibles.

La fira es va realitzar entre les 11 i les 14 del matí, en un dia assolellat i va tindre una gran participació de públic.

Foto: Fira educativa en la plaça dels Escoles Velles (Fotos: Ajuntament de Massanassa).

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X