Il·lustrador del conte “Les aventures de Trico”.

L’artista i creatiu valencià David López Ribes, primer espanyol a rebre el Premi de les Acadèmies Pontifiques atorgat pel Vaticà, des que es va instaurar en 1997, realitza la il·lustració del conte “L’aventura de Trico” de l’orquídia de Darwin.

David López és pintor, escultor i creador de videoarte, llicenciat en Belles arts per la Politècnica de València, va cursar un postgrau en la School Of Visual Arts de Nova York. Ha participat en exposicions a València, Madrid, Càceres, París, Califòrnia i Nova York.

El seu treball és espiritual i transcendent, d’influència vital. “La meua obra és reflex del que vaig vivint dia a dia”, assenyala

Imatges corresponents a l’obra de David López. 1, Sèrie Art is Revelation (2007). 2, Sèrie Arrows (2005-2012).

Les il·lustracions realitzades per al conte prenen com a punt de reflexió la narració i la pròpia natura, els éssers que habiten la tolla i que estan plens de vida. A partir d’aqueixa inspiració, personatges i paisatge aquàtic es transformen. Tot açò en un procés creatiu que permet connectar amb el relat, des d’una perspectiva informal, i que desperta la imaginació a joves lectors i lectores.

Pàgines corresponents a algunes de les il·lustracions de “L’aventura de Trico”.

Compartir

Etiquetas:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X