L’ajuntament de L’Alcúdia va organitzar ahir dimecres una activitat educativa per a promoure la lectura dirigida a la joventut. L’activitat «Vaig vindre a jugar amb Miquel i Betlem» va tindre lloc en el Parc del Patinatge a les 17 h i en ella van participar 30 xiquets i xiquetes de la localitat, acompanyats de familiars. L’activitat es va desenvolupar amb un joc de pistes, una gimcana, en el qual els participants organitzats per grups trobaven pistes i respostes motivadores per a la lectura del conte Betlem Petrie i els mites de la mediterrània, que l’ajuntament va obsequiar a tots els participants.

El llibre escrit per Miquel Puig, reconegut autor de la localitat, és una divertida aventura pel Mediterrani que connecta amb la mitologia, les llegendes i la cultura dels nostres pobles. D’altra banda, la lectura ens descobreix secrets i ajuda a descobrir l’alimentació sostenible, la seua influència a la salut i en el medi ambient.

 

Mostrar metodología animación lectura para la educación ambiental

Imatge. Miquel Puig repartint les pistes relacionades amb el llibre per a la realització del joc de gimcana (Foto: Ajuntament de L’Alcúdia).

L’activitat va estar organitzada per l’ajuntament de L’Alcúdia des de les regidories d’Educació i de Cultura. Rosa Martínez i Jaume Prats, responsables d’aquestes àrees, van participar activament en l’esdeveniment i van manifestar «la necessitat de motivar a la joventut a llegir i ajudar-los a descobrir aqueix interessant espai d’oci que ens entreté, ens ajuda a conéixer el món en el qual vivim i ens dona eines per a poder triar amb més independència i llibertat».

 

Imatge. Rosa Martínez, regidora d’educació; Miquel Puig, autor del llibre; Jaume Prat, regidor de cultura i Albano López, editor, juntament amb alguns xiquets i xiquetes participants en l’activitat amb el conte de Betlem Petrie (Foto: Ajuntament de L’Alcúdia).

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X