Enguany l’educació ambiental serà una de les protagonistes en les Trobades de Escola Valenciana. Amb el lema «Recuperem el verd amb Carme Miquel», retran homenatge a aquesta professora i escriptora, ecologista i defensora del valencià i del patrimoni natural i cultural. Un dels seus objectius és ajudar a descobrir a la nostra societat les «coses» veritablement importants de la vida.

Les Trobades van iniciar la seua marxa a Xirivella el 14 de març i enguany compten amb més de 20 localitats participants, tant sota el perfil de primària com de secundària i batxillerat. Aquest 2 d’abril, en la plaça de la Reina, tindran lloc les Trobades a la ciutat de València. El calendari de la resta de localitats i dates, que s’estén fins a l’11 de juny, es pot consulta en la web escolavalenciana.org.

Natura i Cultura, premi Educació Ambiental en Ruta (EAR) de 2020, de la Generalitat Valenciana, participa en les Trobades de diferents municipis, amb tallers per al públic assistent. A més donarà a conéixer els seus recursos per a l’educació ambiental: Centre Ambiental El Vedat, el programa Escoles pels ODS, materials per a l’educació ambiental a través de la lectura i l’art, amb l’editorial L’Orquídia de Darwin, l’Escola d’Emprenedors Sostenibles

Natura i Cultura participa en les Trobades i cartell del dissenyador gràfic Paco Giménez (Imatge: escolavalenciana.org).

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X