Hui s’ha presentat a la botiga de Abacus situada en el Centre Comercial Arena Multiespai, l’àlbum il·lustrat Per a què serveix un paraigua? La presentació ha sigut a càrrec de l’autor Justo.RR amb una activitat teatralitzada, en la qual ha motivat als assistents a descobrir que un paraigua pot servir per a alguna cosa més a protegir-se de la pluja… Com la majoria dels objectes, una vegada trencats, un paraigua pot tindre moltes utilitats.

Els assistents han pogut adquirir el conte a la botiga, dins del programa de Abacus «regala en valencià», i portar-li’l signat per l’autor. A més en la presentació ha participat l’editor de l’Orquídia de Darwin, que ha valorat amb les mares i pares l’interés del llibre que, a més de despertar la creativitat, és un bon recurs per a aprendre sobre la reutilització dels materials i la necessitat de cuidar el medi ambient.

Se muestra la animación durante la presentación del cuento

Imatge. Justo.RR durant la presentació de l’àlbum il·lustrat en la llibreria de Abacus Arena (Foto: Natura i Cultura).

L’àlbum il·lustrat vaig poder adquirir-se a les botigues Abacus i mitjançant la web de la cooperativa punxa ací. A més a les botigues pots adquirir la resta de llibres d’educació ambiental de l’editorial L’Orquídia de Darwin: Betlem Petrie i el mites de la mediterrània, de Miquel Puig; Tolí el gosset invisible, un viatge solidari, d’Albert Hernàndez; La Dra. Residu, de Víctor Benlloch, entre altres.

 

Imatge. Una de les il·lustracions de l’àlbum d’educació ambiental sobre reutilització (Foto: Natura i Cultura).

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X