Relacionar libros de la Orquídea de Darwin con Feria Libro Torrent

Hui s’inaugura la 48é edició de la Fira del Llibre de Torrent, a les 19.00 h, una de les més antigues de la Comunitat Valenciana, la segona després de la de València. La fira, que romandrà oberta fins al 3 d’octubre, inclou presentacions de llibres i signatures dels autors, a més d’activitats alternatives com a tertúlies, tallers, concerts i contacontes.

Els contes d’educació ambiental per al públic infantil i juvenil de l’Orquídia de Darwin seran presents en la caseta de Sendra Marco i el dissabte 2 d’octubre Albert Hernàndez Xulvi, entre les 11 i les 12 h, signarà i dedicarà el conte «Toli el gosset invisible, un viatge solidari» a tots els que s’interessen per aquest conte divertit i ple d’humanitat. Un llibre il·lustrat per Jesús Padilla.

 

Imatge. Contes de l’Orquídia de Darwin en la caseta de Sendra Marco, distribuïdor de l’editorial (Foto: Sendra Marco).

A més en la caseta de Sendra Marco, la joventut lectora, i les seues famílies, podran trobar uns altres dels contes de l’Orquídia de Darwin com: Betlem Petrie i els mites de la mediterrània (de Miquel Puig), La doctora Residu (de Víctor Benlloch), L’amenaça terrestre (d’Albano López) o Per a què serveix un paraigua? (de Justo.RR), entre altres.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X