Els contes d’educació ambiental de l’Orquídia de Darwin han despertant un gran interés entre els més xicotets, les mares i els pares assistents a aquesta I Fira d’Editorials Independents de la Valldigna. L’editorial s’ha mostrat molt satisfeta per l’acolliment i per les vendes realitzades durant els dos dies de la fira.

En la fira es va presentar el llibre d’Albert Hernàndez: Toli el gosset invisible. Un viatge solidari, il·lustrat per Jesús Padilla. D’altra banda, es va comptar amb Miquel Puig autor de Betlem Petrie i els mites de la mediterrània. Miquel va dedicar nombrosos exemplars i va conversar amb els lectors sobre l’aventura que suposa la lectura del seu conte, que descobreix secrets de la nostra cultura i els seus vincles amb els pobles del Mediterrani.

Imatge. Autors d’alguns llibres de l’editorial en l’estand de la fira durant el matí del diumenge: Miquel Puig, Albano López i Justo.RR (Imatge: L’Orquídia de Darwin).

També el diumenge, Justo.RR va presentar el seu àlbum il·lustrat Per a què serveix un paraigua?, en un taller per als assistents —xicotets i majors—, que es va celebrar en un espai irrepetible com és el monestir de la Valldigna. L’àlbum ajuda a descobrir als xiquets, de manera encantadora, els secrets de la reutilització. El taller s’inclou en el projecte d’animació lectora que L’Orquídia de Darwin realitza en centres educatius, biblioteques i ajuntaments.

 

Imatge. Justo.RR presenta en un taller l’àlbum il·lustrat Per a què serveix un paraigua? L’espai del monestir de la Valldigna és immillorable (Imatge: L’Orquídia de Darwin).

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X