I Festival i fira del llibre il·lustrat del 14 al 16 de desembre: un punt de trobada per a la creació i la sensibilitat estètica.

 

L’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) i la Fundació per al Llibre i la Lectura (FULL), a través de la iniciativa BABA KAMU, organitzen l’I Festival i Fira del Llibre Il·lustrat amb la finalitat de promoure el llibre il·lustrat en tots els seus vessants. L’esdeveniment tindrà lloc en el Centre del Carme Cultura Contemporània, entre el 14 i el 16 de desembre.

El programa és ampli, obert i transversal. D’una banda es presenta una fira comercial de llibre il·lustrat i, per una altra, existeix un programa complet d’activitats com: trobades entre professionals, exposicions, tallers infantils, jornades de formació, entre unes altres.

Baba Kamo ofereix l’oportunitat a editorials, llibreries i a l’autoedició, així com el contacte entre professionals de diferents camps: autors, il·lustradors, editors… D’altra banda, s’ofereix al professorat una proposta en formació educativa sota la coordinació del CEFIRE de Plurilingüisme de la Generalitat Valenciana.

Per a més informació punxa en el següent link: http://babakamo.com

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X