La literatura, igual que altres arts, és un magnífic recurs per a l’educació ambiental. Natura i Cultura treballa, des de fa més de 20 anys, a ajudar a la sensibilització de joves i adults en relació al medi ambient i la sostenibilitat. Així va engegar fa 10 anys una editorial centrada en aquest tipus de publicacions, principalment per al públic infantil i juvenil, però on també tenen cabuda els adults.

A principis de 2018 iniciem la reedició de les obres esgotades i tenim en preparació nous títols amb diverses temàtiques i dirigides a diferents edats. Incloent la poesia (veure I Concurs de Poesia)

Des de l’editorial també volem donar suport a autors i autores, i per açò engeguem l’I Concurs de Contes per a l’Educació Ambiental. Els autors i autores que desitgen presentar les seues obres hauran de tenir en consideració que corresponguen amb la temàtica ambiental i estiguen orientades a promoure els valors, la conservació del medi ambient, el patrimoni cultural i la sostenibilitat. Les obres, orientades al públic de 8-12 anys.

S’atorgarà un premi de 600 € a l’obra guanyadora, que a més serà il·lustrada i s’editarà, presentant-se al públic en la primavera de 2019.

Les bases i totes les condicions per a participar en el concurs poden consultar-se a través del següent link: bases concurs contes

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X