cuentos educación ambiental

El món dels llibres serà el fil conductor de l’Escola d’Estiu de Natura i Cultura, en el Centre Ambiental El Vedat (Torrent).

Des de l’última setmana de juny fins a la segona d’agost, cada setmana les activitats tindran com a base un llibre, d’aventures, de ciència ficció, de literatura fantàstica… aprendrem i ens divertirem amb extraterrestres o amb els personatges de Tolkien.

L’objectiu d’aquesta escola és connectar els valors de l’educació ambiental i la sostenibilitat amb les històries que ens relaten les nostres lectures favorites; aprofitar i descobrir el món màgic que obri la finestra a la imaginació i que, mitjançant belles històries, ajudarà a sensibilitzar i a desenvolupar valors en les nostres xiquetes i xiquets.

escola estiu

Participants en Escola d’Estiu de Natura i Cultura en una activitat amb relats a l’aire lliure (Foto: Natura i Cultura).

Els llibres i les històries que es treballaran són els triats pels propis participants en l’Escola d’Estiu i per les seues famílies. Amb la matrícula se sol·licita una proposta. Entre totes es triaran els llibres, històries i personatges per a les diferents setmanes… Serà est un estiu amb llibres i aventures.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X