Aquest diumenge es va presentar, en el Hort de Trénor, el llibre de poesia «Plou cendra des d’ahir», un llibre, editat per La Orquídea de Darwin, que recull els poemes ambientals de Ramon Guillem. L’acte ha sigut patrocinat per l’ajuntament de Torrent amb motiu del Dia de l’Arbre de la Comunitat Valenciana que se celebra el dia 31 de gener.

L’activitat es va iniciar amb una breu presentació a càrrec de l’editor, Albano López, que va parlar de la importància d’utilitzar els diferents camins, com és el cas de l’art, per a acostar-nos al medi ambient i ajudar-nos a fer un alt per a la reflexió i valorar la necessitat de participar en la seua conservació. Tot seguit Ramon Guillem va presentar els poemes mitjançant un recital, amb interessants comentaris i anècdotes al·lusius a cada poema. La interpretació dels poemes va estar acompanyada a la guitarra per Paco Costa. Les més de quaranta persones assistents van rebre com a obsequi un exemplar del poemari que el poeta va dedicar personalment.

 

Llibre Plou centra des d'ahir i recital de poesia

Imatge: Ramon Guillem recita poemes de l’antologia «Plou cendra des d’ahir» acompanyat a la guitarra per Paco Costa (Foto: Natura y Cultura)

Plou cendra des d’ahir, és una selecta antologia de 33 poemes relacionats amb el medi ambient que desperta la sensibilitat i obri la ment amb les paraules, i més encara amb la música. El poemari va acostar als assistents a la naturalesa i al seu valors, mostrant algun costat fosc reflex de la crisi ecològica.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X