L’ajuntament d’Alfafar celebra la Dia del Llibre amb activitats infantils i tallers amb el lema: “els llibres són importants”.

L’ajuntament d’Alfafar va celebrar el Dia del Llibre amb activitats i tallers infantils amb l’objecte de promoure la lectura i valorar la importància que tenen per als més xicotets de la casa. L’activitat, organitzada per l’àrea d’educació ambiental de Natura i Cultura, consistia en un joc en el qual s’animava als xiquets i les xiquetes a la participació i a triar un eslògan per a indicar les raons per les quals val la pena llegir. Després de dibuixar i acolorir el seu “llibre-eslògan”, ho pegaven en un gran panell i confeccionaven una xapa que es portaven posada.

Taller d’il·lustració d’una fulla de llibre i confecció d’eslògan i col·locació en el panell de frases de valoració de la lectura i els llibres (Foto: Natura i Cultura).

L’activitat es feia extensible a les mares i els pares assistents, comentant amb ells, la importància de la lectura, les alternatives de llibres existents i motivant a les famílies a no descurar eixe hàbit tan important. Tal com va comentar una mare: “és fàcil deixar-se portar per la TV, els dibuixos animats, i altres recursos còmodes. I avui, amb aquesta activitat senzilla, m’adone que no visite la llibreria amb la meua filla tan sovint com caldria, i hauria de fer-ho”.

Compartir

Etiquetas:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X