Uns 120 alumnes i alumnes de segon cicle de primària han participat durant el matí en el taller-presentació del conte per a l’educació ambiental El meu amic Hemidactylus de l’Orquídia de Darwin. L’activitat ha estat emmarcada dins del programa que organitza la Fira del Llibre per al públic escolar i ha sigut patrocinada pel Gremi de Llibrers de València.

 

Foto: Soraya Valiente i Pepe Simó durant el taller d’animació lectora associat al conte El meu amic Hemidactylus (Foto: Natura i Cultura).

Durant l’activitat es va presentar el conte mitjançant una teatralització en la qual l’alumnat va participar de manera activa. Es van donar a conéixer els personatges protagonistes del conte: el dragó, l’argíope, l’òbila, les rates penades i tots aqueixos animals predadors que juguen un paper tan important en els ecosistemes i en l’equilibri natural.

Els xiquets i xiquetes participants, van descobrir de la mà de Soraya Valiente i Pepe Simó, tècnics de Natura i Cultura, curiositats sobre els animals que tenim prop de la nostra casa, als nostres carrers i en l’horta pròxima a València. L’activitat també va pretendre acostar els llibres i promoure l’hàbit lector entre els joves.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X