El conte “L’arbret que volia créixer” va ser el premi per als participants del Programa d’Educació Ambiental a Catarroja.

Els alumnes i les alumnes de 1º de primària de l’ajuntament de Catarroja van participar en el programa Natura en la ciutat: cuidem els jardins. Amb aquesta activitat es van plantejar dos objectius: d’una banda, conèixer el valor dels arbres, el bosc i els espais verds i, per una altra, sensibilitzar per al respecte i cura dels mateixos per part de la ciutadania.

En el programa municipal van participar tots els centres de primària de la localitat, l’alumnat va gaudir, com a introducció i activitat d’animació lectora, del contacontes L’arbret que volia créixer del que van ser protagonistes.

En finalitzar l’activitat, es va lliurar a cada participant d’un conte per a llegir a casa. El conte d’educació ambiental, destaca els valors del bosc i dels arbres, i ajuda a descobrir la importància de la lectura per a gaudir d’una societat millor.

Alumnes de diferents centres mostrant el seu exemplar de la primera edició del conte “L’arbret que volia créixer” de la col·lecció l’Orquídia de Darwin (Foto: Natura i Cultura).

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X