El contacontes La Dra. Residu arriba a tots els col·legis de Xirivella amb la campanya de neteja viària de l’Ajuntament.

L’ajuntament de Xirivella inicia una campanya de sensibilització i educació ambiental de neteja dels espais públics del municipi. La campanya té com a objecte promoure la participació ciutadana i difondre els avantatges d’una ciutat neta animant a totes les persones a deixar enrere les excuses.

Durant la campanya, desenvolupada per Natura i Cultura, i que es va desenvolupar durant quatre mesos, es va oferir informació per diferents mitjans (breus skets als parcs i places, cartells i fullets, notícies en premsa) i es va treballar especialment amb la confecció d’un video ciutadà i amb la representació als centres educatius del contacontes d’educació ambiental, la Dra. Residu, que sana les excuses per a la correcta gestió dels residus.

Dos moments del contacontes la Dra. Residu en el Col·legi Cervantes de Xirivella durant una de les accions d’educació ambiental per a la cura i neteja de Xirivella (Foto: Natura i Cultura).

En l’activitat del contacontes van participar els alumnes de quart curs de primària dels centres Ramón i Cajal, Rei En Jaime, Vicent Tosca, Cervantes, Gregori Maians, Ntra. Sra. de la Salut i Antonio Machado. En total 313 alumnes que van reflexionar sobre les excuses que en ocasions tenim per participar en la recollida selectiva i en la neteja dels carrers i espais públics.

Al conte narrat en el col·legi Cervantes, va assistir l’alcalde Michel Montaner i representants de diferents regidories. L’alcalde va parlar als alumnes i les alumnes animant-los a mantenir el municipi net, especialment quan trauen a passejar a les seues mascotes i també els va motivar a utilitzar les papereres per tindre Xirivella neteja.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X