Ahir dimecres va tindre lloc la presentació del Club de Lectura de Benetússer. L’activitat s’inclou, com a novetat enguany, dins del programa de la regidoria de Majors, coordinada per Dolors Tarín, que va participar en la presentació del programa.

Com va assenyalar la regidora: «L’objecte del Club és facilitar a les persones d’edat avançada un recurs més per a millorar la seua qualitat de vida. Amb l’activitat física, treballem el cos, però també necessitem activitat mental i relacions socials». Ací tenim ocasió de cobrir totes dues facetes: activitat mental amb la lectura de llibres recomanats, i socialització en les sessions participatives del Club, on es comparteix, dialoga, intercanvien impressions sobre les lectures…

El Club de Lectura s’ofereix per a un grup de 8 a 15 participants, com a espai de creixement personal, oci i relacions socials. Les persones participants es reuneixen els dimecres de 17 a 19 hores en el Centre Municipal de Convivència.

 

Imatge: Llibre El Giro de Stephen Greenblatt, al fons La Primavera de Botticelli (Foto: Natura i Cultura i Wikipedia Commons).

 

El Club de Lectura està coordinat per un tècnic de l’àrea editorial de Natura i Cultura, dins dels seus projectes d’animació lectora. Dels diversos llibres suggerits, s’ha seleccionat, per a arrancar les lectures del Club, El giro: de com un manuscrit oblideu va contribuir a crear el món modern, un llibre de Stephen Greenblatt, historiador en la universitat d’Harvard, que per aquest llibre ha rebut els premis Pulitzer, Holberg i el National Book Award. Un llibre que donarà molt de si, per a la tertúlia, la reflexió i passar unes hores gaudint amb altres persones.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X