Tallers, activitats i regal de contes sobre els boscos per celebrar el Dia de l’Arbre al Perelló.

L’ajuntament del Perelló, en col·laboració amb l’Àrea de Medi ambient de la Diputació de València, i en el context de l’Agenda 21 Local, ha celebrat el Dia de l’Arbre, amb un conjunt de tallers (fabricació de paper, realització de semillers, la importància del bosc, etc.) i el lliurament a tots els participants del conte L’arbret que volia créixer.

Alumnes i alumnes de primària en l’activitat “La importància dels arbres” i lliurament per part de la regidora de medi ambient d’un conte a l’alumnat (Foto: Natura i Cultura).

En la celebració i les activitats han participat tots els alumnes i les alumnes d’infantil i dels tres primers cursos de primària del Col·legi El Perelló. Amb un total de 102 participants que han gaudit de les activitats d’educació ambiental, descobrint l’important que és la massa forestal, i els arbres en particular, per al medi ambient.
Amb el conte L’arbret que volia créixer, de l’Orquídia de Darwin, podran gaudir i llegir a casa, i els ajudarà a comprendre les raons per les quals val la pena conservar els boscos.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X