I Concurs de Poesia per a l’Educació Ambiental i la Sostenibilitat convocat per l’Orquidia de Darwin.

La poesia és una forma de llenguatge bella i amb gran capacitat de comunicar, és art.  És un meravellós, i poc utilitzat, recurs que promou la comunicació, el coneixement de les llengües, l’oci creatiu, la sensibilització, la transmissió de valors o el retrat de la societat i el món que ens envolta, entre molts altres aspectes positius.

Natura i Cultura treballa, des de fa més de 20 anys, a ajudar a la sensibilització de joves i adults en relació al medi ambient i la sostenibilitat. Així va engegar fa 10 anys una editorial centrada en aquest tipus de publicacions, principalment per al públic infantil i juvenil, però on també tenen cabuda els adults.

A principis de 2018 iniciem la reedició de les obres esgotades i tenim en preparació nous títols amb diverses temàtiques i dirigides a diferents edats. Volem oferir també poesia als nostres lectors i les nostres lectores. I amb aquest premi, a més, l’editorial vol donar suport a autors i autores, i per açò engeguem el I Concurs de Poesia per a l’Educació Ambiental. Els autors i autores que desitgen presentar les seues obres hauran de tenir en consideració que corresponguen amb la temàtica ambiental i estiguen orientades a promoure els valors, la conservació del medi ambient, el patrimoni cultural i la sostenibilitat.

El premi a la millor poesia consistirà en exemplar de l’obra La Pell de Brau, de Salvador Espriu, de la rara edició de 1960 realitzada per Edicions Salve (la primera edició, limitada a 350 exemplars, d’un dels millors llibres de poemes de l’autor). A més, tant el guanyador com els autors/as de les 19 poesies seleccionades, rebran 10 exemplars del llibre que arreplegarà, acompanyat d’il·lustracions, tots els poemes.

Les obres podran presentar-se des del 25 de setembre fins al 15 de novembre de 2018, i es realitzarà el lliurament de premis, així com la presentació del llibre i els poemes, el 22 de març de 2019.

Les bases i totes les condicions per a participar en el concurs poden consultar-se a través del següent link: bases concurso poesía

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X