Albano López

Albano López. Biólogo, trabaja en educación ambiental y medio ambiente desde 1986. Profesor en cursos de educación ambiental y medio ambiente, articulista en diferentes revistas y periódicos.

Marina Pinilla

Marina Pinilla és dissenyadora gràfica i il·lustradora. Graduada en Disseny en la facultat de Belles arts de la Universitat Complutense de Madrid en 2015, ampliant la seua formació en il·lustració en la Universitat Politècnica de València.

David López

Pintor y artista multidisciplinar, formado en la UPV de Valencia, en París y en la School of Visuals Arts de Nueva York. Premio Academias Pontificias en 2012. Ha expuesto, entre otros, en el IVAM, en Madrid, París, California y Lisboa.

Álvaro Terrones

Il·lustrador i artista. S’inicia en les arts gràfiques aplicades al llibre i en la Facultat de Belles arts de València arranca el projecte orientat a l’art d’acció. Actualment resideix a Alemanya on treballa en col·laboració amb altres artistes.

Juan Pedro Fernández

Biòleg. Comunicador i educador ambiental, ha treballat en educació social i en educació per a la salut. És un gran apassionat per la ciència i la història.

Victor Benlloch

Biòleg, educador ambiental en el CEACV i gran apassionat de la literatura fantàstica i d’aventures. És autor de diversos relats breus, ha sigut premiat en el concurs de narrativa del Jardí Botànic de València, és col·laborador de la revista Mètode i escriu contes d’educació ambiental. Guanyador de l’I Concurs de Contes «L’Orquídia de Darwin».

Pedro Simón

Il·lustrador Multidisciplinari. De formació autodidacta, es desembolica amb soltesa en el camp de la il·lustració. El pas per l’Escola *Joso de Barcelona li ha ajudat a perfilar un estil propi, que juntament amb una extraordinària imaginació, li ha permés desenvolupar personatges molt interessants i una extensa trajectòria professional.

Miquel_Puig_orquidea_de_Darwin

Miquel Puig

Maestro, escriptor i narrador. Autor de Els mons de Laia, Llampuga, llampega y Un pont de plata, i de les propostes didàctiques: Done’m l’asguilando, El xiquet de la Ribera y La Caixa de la por. Premio Llegir per l’article Llegir per viure (2018). Formador del professorat sobre l’imaginari valencià. És coautor del projecteIaieries i col·laborador de Dani Miquel. Treballa amb xiquets, joves i adults per a recuperar a oralitat mitjançant la literatura popular.

Justo RR

Justo R.R

Il·lustrador i dissenyador gràfic. Va estudiar a l’Escola d’Arts i Oficis de València, hui ESAD. Treballa desenvolupant la seua creativitat en projectes relacionats amb la cultura, la música, l’educació i en temes infantils i juvenils

Albert Hernàndez i Xulvi

Narrador, dramaturg i poeta, amb una trentena d’obres, ha rebut diversos premis. Les seues obres, publicades per importants editorials, estan dirigides a adults: Temps de fang, El tango de l’anarquista o La ciutat de les flors… y al público infantil y juvenil. Entre sus cuentos: Toli, el gosset invisible; Estiu a la Albufera; El capitán Pèrtil i El Senyor del Castell.

jesus_padilla_orquidea_de_darwin

Jesús Padilla Guerrero

Va estudiar Arts Aplicades (1979) i Art Dramàtic (1982). Dissenyador i dibuixant de còmics. Va treballar a Madrid per a diverses revistes, teatre, cinema i TV ; al seu retorn a València col·labora amb la Cartellera del Diari Llevant i la Falla Na Jordana. Ha realitzat més de 40 exposicions a València: El Cercle de Belles arts (2002), La *Petxina (2010) i també a Madrid, Barcelona o Vigo.