Contes per a adults

La Diputació de València continua aquest 2019 amb el programa «Espanta la Por!», amb els monstres valencians com a protagonistes de moltes rondalles i llegendes valencianes per a parlar de la por, de la nostra por.

És el 4rt any i serà molt especial. Enguany els alumnes del Grau de moda de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD) han acceptat el repte de donar vida a l’imaginari valencià a través de les disfresses. A més, continuem el camí de nou molt ben acompanyats per un fum de museus etnològics locals i per biblioteques valencianes que ens ajudaran a reivindicar els monstres valencians arreu del territori valencià.

En aquesta linia podrem gaudir dels contes per a adults: «De rondalles i ferments» con Miquel Puig. A poqueta nit, un maridatge de narracions i cerveses de conte envoltats de vestits de por. Sí, com ho llegiu, una activitat que combina la narració de rondalles populars valencianes amb els tast de cerveses artesanals elaborades per la Família Serra. Maula, Butoni i Mussa són els noms de les civades que ens remeten als monstres del nostre imaginari i que maridaran les narracions i contalles que estaran a càrrec de Miquel Puig. Contarem, cantarem i brindarem.

Miquel A. Puig Cuadau (L’Alcúdia, 1969) és un mestre amant de la nostra cultura, la nostra llengua i la nostra música. Col·laborador de Dani Miquel en molts dels seus projectes musicals, autor de llibres com Els mons de Laia, Llampuga, llampega o Un pont de plata (campanya Llegir en valencià) i coautor del projecte Iaieries. Contribuix a recuperar els nostre imaginari a través de la investigació però també contant llegendes, contalles i rondalles. Miquel també col·labora amb el projecte de l’Orquídia de Darwin.

 

Imatge del programa «Espanta la Per!» (Foto: Web Museu d’Etnologia – Diputació de València).

 

Idioma: valencià.

Dirigit a: Exclusivament públic adult

Lloc:Sala 2. Exposició “Vestir la por”

Data: 16 de novembre – 20:00 h

 

Accés amb entrada gratuïta. Reserves:

http://entradesvalencia.com/evento.php?idEvento=782

 

Más info: http://www.museuvalenciaetnologia.es/es/content/espanta-la-por-2019

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X