Mostrant els 5 resultats

El meu amic Hemidactylus. Edició: Castellà

 6.95

La paz de un pueblo tranquilo se ve perturbada cuando desaparecen algunos de los animales que viven en sus calles y en la huerta. Reina el caos y, aunque se proponen diversas alternativas, la solución llegará de la mano de la propia naturaleza.

El tresor de Gerticos. Edició: Castellà

 6.99

Belén és molt aficionada als minerals. En una excursió escolar troba un cofre de pedra xicotet i misteriós. La troballa li conduirà a una perillosa aventura, però també a descobrir tresors que mai hauria imaginat i que tenia molt a prop.

L’amenaça terrestre. Edició: Castellà

 10.45

La llegada de una nave extraterrestre pone en alerta a la comunidad internacional. Unas inmensas naves en forma de botella parece que quieran llevarse el agua dulce del planeta. Los gobiernos buscan soluciones. Tras varios fracasos, una arqueóloga, que trabaja en Egipto, puede ser la clave en el conflicto.

L’arbret que volia créixer. Edició: Castellà

 8.95

És una bonica història que succeeix en el bosc de Élbor. Un bosc d’arbres centenaris admirats per tots, on un xicotet arbre se sent desgraciat. Diversos personatges, màgics i no tan màgics, li ajudaran a adonar-se del seu valor i del valor del bosc del que forma part.

La doctora residu

 9.95

Els contenidors de la ciutat estan malalts. El groc i el verd tenen indigestió; el contenidor de les restes, obesitat; i el nou, el contenidor de matèria orgánica, desnutrició. La doctora Residu investiga per a trobar una solució. Una història urbana per a aprendre sobre la gestió dels residus sòlids, sobre com participar en les solucions i ajudar a millorar el medi ambient, la nostra llar.