Albano López

Albano López. Biòleg, treballa en educació ambiental i medi ambient des de 1986. Professor en cursos d’educació ambiental i medi ambient, articulista en diferents revistes i periòdics.

Marina Pinilla

Marina Pinilla és dissenyadora gràfica i il·lustradora. Graduada en Disseny en la facultat de Belles arts de la Universitat Complutense de Madrid en 2015, ampliant la seua formació en il·lustració en la Universitat Politècnica de València.

Davíd López

Pintor i artista multidisciplinari, format en la UPV de València, a París i en la School of Visuals Arts de Nova York. Premi Acadèmies Pontifícies en 2012. Ha exposat, entre uns altres, en el IVAM, a Madrid, París, Califòrnia i Lisboa.

Álvaro Terrones

Il·lustrador i artista. S’inicia en les arts gràfiques aplicades al llibre i en la Facultat de Belles arts de València arranca el projecte orientat a l’art d’acció. Actualment resideix a Alemanya on treballa en col·laboració amb altres artistas.

Juan Pedro Fernández

Biòleg. Comunicador i educador ambiental, ha treballat en educació social i en educació per a la salut. És un gran apassionat per la ciència i la història.

Victor Benlloch

Biòleg, educador ambiental en el CEACV i gran apassionat de la literatura fantàstica i d’aventures. És autor de diversos relats breus, ha sigut premiat en el concurs de narrativa del Jardí Botànic de València, és col·laborador de la revista Mètode i escriu contes d’educació ambiental. Guanyador de l’I Concurs de Contes «L’Orquídia de Darwin».

Pedro Simon

Il·lustrador Multidisciplinari. De formació autodidacta, es desembolica amb solvència en el camp de la il·lustració. El pas per l’Escola Joso de Barcelona li ha ajudat a perfilar un estil propi, que junt a una extraordinària imaginació, li ha permés desenvolupar personatges molt interessants i una extensa trajectòria professional.