EDUCANT EN SOSTENIBILITAT I VALORS

Som un equip amb formació en diferents camps (biologia, educació, medi ambient, història, disseny…) que treballem al mig ambient, història i cultura. Ens agrada compondre històries, les contem i les escrivim. Sempre amb la base del coneixement i la interpretació de les nostres experiències.

A més, comptem i volem comptar amb autors que tinguen les mateixes inquietuds i el desig d’ajudar a educar per a la sostenibilitat i els valors humans.

imagen-quienes-somos

Alguns, els més majors, treballem en educació ambiental amb adults, i especialment amb xiquets i xiquetes, des de 1985. En aquest sentit ens consideren pioners.

Des del principi, amb els primers contes, connectem amb mares, pares, professores, professors, famílies i moltes entitats que volien, com nosaltres, fer “coses” per millorar el món i oferir als nostres fills i filles un complement d’oci diferent.

Amb la Orquídea de Darwin, ens plantegem ajudar al fet que els més xicotets, i també els majors, descobrisquen que hi ha moltes coses precioses en el món que val la pena conèixer, gaudir i, per tant, conservar.

Estem convençuts que l’art és una eina meravellosa per a aconseguir-ho: la literatura, la il·lustració, el teatre, la música i altres formes de creació. Amb elles, senzillament, ens agradaria ajudar-te a fer arribar a les teues filles i fills els coneixements i valors en els quals creiem: respecte per la natura, per la història, per les cultures i les persones.

Per a açò la orquídea de Darwin.

Vols saber per què li vam posar aquest nom?